Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Need For Speed på Netflix

Actionbraget Need For Speed fra 2014, der bygger på det snart 20 år gamle computerspil af samme navn, kan nu ses på Netflix.

Filmen handler om Tobey Marshall (Aaron Paul), der er en yderst talentfuld og legendarisk racerkører, som lever af at bygge og køre muskelbiler. Han havner i fængslet da hans tidligere partner, Dino Brewster (Dominic Cooper) beskylder ham for et mord, han ikke har begået.

Efter to år bag tremmer er Tobey ude fængslet igen og han tilbagekøber den hurtigste bil hans værksted har bygget. Hans plan er både hævn og retfærdighed ved at slå Dino i det legendariske og ekstremt farligt løb, DeLeon-ræs.

Dette er en historie om kærlighed, forløsning, hævn og motorolie, alle hvirvlet sammen, men frem for alt; Det er en historie om vanvittige fede og meget hurtige biler!

Hvis du håber på en film i stil med Fast and Furious-filmene bliver du skuffet, men hvis du er til fantastiske biljagter er dette filmen lige noget for dig.

Var du i øvrigt klar over, at begrebet Need For Speed stammer fra filmen Top Gun tilbage fra 1986, hvor Maverick (Tom Cruise) siger: “I feel the need – the need for speed”

Need For Speed på Netflix

Instruktøren Scott Waugh er mest kendt som stuntman og det ses på filmen, hvor der ikke er lagt specielt meget vægt på dialogerne, men mere på at skabe nogle eminente bilscener.

BT gav filmen 3 stjerner og skrev: “Hvis du er actionfan og lidt ligeglad med handlingen, så er det her en lækkerbisken.”

Need For Speed kom på Netflix den 2. januar 2016.

Se traileren til Need For Speed

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.