Kategorier
FILM

50 Cent i filmen ‘All Things Fall Apart’ på Netflix

Den amerikanske rapper 50 Cent spiller hovedrollen i filmen All Things Fall Apart, der nu er på Netflix.

Det lovende fodboldtalent Deon (50 cent), der med udsigt til en stor karriere i den professionelle liga bliver slået tilbage til start: Efter en kamp kollapser Deon og han får konstateret kræft. Han nægter dog at opgive drømmen om en karriere i NFL og nu begynder Deons hårdeste kamp nogensinde. Denne gang er det ikke et konkurrerende fodboldhold, men den dræbende sygdom, han kæmper mod.

Filmen hed oprindelig Things Fall Apart, men da det også er titlen på en af de bedst sælgende bøger i Afrika, Chinua Achebe’s novelle fra 1958, måtte filmens titel ændres til All Things Fall Apart.

Det er rapperen 50 Cent (Curtis Jackson), der både spiller hovedrollen og står bag filmen der handler om hans barndomsven, som døde af kræft i en ung alder. 50 Cent tabte sig 25 kg for at komme til at spille rollen som Deon.

All Things Fall Apart kom på Netflix den 7. januar 2015

Se traileren til ‘All Things Fall Apart’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.