Kategorier
FILM

Actionbraget ‘Maximum Conviction’ med Steven Seagal

Den amerikansk actionthriller Maximum Conviction fra 2012 er nu på Netflix Danmark.

Den tidligere Black Ops-soldat, Tom Steele (Steven Seagal) og hans partner, våbeneksperten Manning (Steve Austin) arbejder for statens hemmelige sikkerhedstjeneste. De får til opgave at overvåge transporten af to mystiske, kvindelige fanger til et tophemmeligt militærfængsel.

Det hele eksploderer i et inferno da en elitestyrke af lejesoldater angriber fængslet i deres søgen efter de nyankomne fanger. Da kvindernes sande identitet bliver afsløret, indser Steele at han er fanget i noget, der er meget større end han nogensinde kunne forestille sig.

Maximum Conviction kom ikke i de danske biografer, men røg direkte ud på DVD, hvilket er fuldt forståelig. Er du stor Steven Seagal-fan eller skal have slået 90 minutter ihjel, så er filmen vel ok – ellers find noget bedre på Netflix.

Maximum Conviction kom på Netflix den 7. januar 2015.

Se traileren til ‘Maximum Conviction’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.