Kategorier
BREAKING SERIER

3. sæson af “White Collar” på Netflix

Fans af den amerikanske tv-serie “White Collar” kan glæde sig til 3. sæson af serien på den danske Netflix.

“White Collar” er en spændende og intelligent amerikansk tv-serie hvor vi følger straffefangen Neal Caffrey (Matthew Bomer) og FBI-agenten Peter Burke (Tim DeKay).

Da Neal fanges under flugten fra et fængsel, indvilger han i at hjælpe bureauet med at fælde andre flygtige kriminelle i bytte for en endelig løsladelse. Men inden længe er Neal Caffrey i fuld gang med et spil ‘katten efter musen’ med dem, som helst ser ham tilbage i fængslet – eller død.

På rollelisten er blandt andre Tiffani Thiessen (Beverly Hills, 90210), og White Collar er fyldt med overraskende twists, interessante karakterer og fascinerende spænding.

De to første sæsoner af “White Collar” ligger allerede på Netflix og har nu fået følgeskab af sæson 3.  Serien har været sendt herhjemme på TV2 Zulu, hvor man i efteråret 2013 kørte 4. sæson. I USA er man i gang med 5. sæson af “White Collar”

Se traileren til 3. sæson af “White Collar”

3. sæson af ‘White Collar” kom på Netflix Danmark den 22. januar 2014

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.