Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT NYHEDER

3. sæson af House of Cards forsinkes

Mange fans af det populære politiske drama ‘House of Cards’ er her 12 dage efter premieren på 2. sæson allerede begyndt at se frem mod den 3. sæson, men det kan meget vel tænkes at ventetiden bliver længere end oprindelig planlagt fra Netflix’s side.

Optagelserne til 3. sæson af ‘House of Cards’ skulle være gået i gang her til foråret, men økonomiske uoverensstemmelser har udskudt starten på optagelserne til tidligst juni, fortæller BBC.

Produktionsselskabet Media Rights Capital, der står bag den populære serie, kræver nemlig skattelettelser fra staten Maryland på næsten 100 millioner kroner, inden de påbegynder indspilningerne af sæson tre.

De første to sæsoner er optaget i byen Baltimore, der ligger i staten Maryland og produktionsselskabet truer med at finde en ny lokation til den 3. sæson, hvis de ikke får den krævede skattelettelse.

Det er ganske almindeligt, at de forskellige stater i USA tilbyder de store produktionsselskaber en økonomisk gevinst, de vælger at placere optagelserne i deres stat. En serie som ‘House of Cards’ vil nemt give arbejdspladser til flere hundrede håndværkere og produktionsmedarbejdere i de fire-fem måneder optagelserne står på.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.