Kategorier
BREAKING STREAMINGTJENESTER

Watz Me Now er perfekt til dit Netflix abonnement

OPDATERING: Watz Me Now lukkede desværre i maj 2015, da der ikke var kunder nok. 

Den nye og 100% danske tv-udbyder ‘Watz Me Now’ er den perfekte tv-løsning for alle os, som også har et Netflix og /eller HBO abonnement.

Flixnyt anmelder Watz Me Now

Hvorfor passer Watz Me Now godt sammen Netflix?

Du har helt sikkert bemærket, at familiens måde at bruge tv på har ændret sig væsentligt efter at I har fået Netflix:

Familiens yngste sidder ikke længere foran fjernsynet for at se Ramasjang eller Disney Channel. De har deres yndlings serier og film på Netflix – serier som er der, når de vil se det. Samtidig bruger vi voksne – hjemme hos os – efterhånden kun de traditionelle tv-kanaler til at se nyheder, sport, musik eller reality-programmer, som vi ikke finder på Netflix.

Billede af Watz Me Now på en mobiltelefon
Watz Me Now på en Samsung Galaxy S4 smartphone

Besparelse på 7.000,- om året!

Hjemme hos os løb regning  for den mellemstore tv-pakke op i  omkring 7.000,- om året. Blot for at kunne se nyheder og lidt X-Factor på fjernsynet. Vi besluttede os der for at skrotte den gammeldags tv-pakke og prøve den nye danske tv-udbyder: Watz Me Now – hvilket vi bestemt ikke har fortrudt!

Det er en 100% digital tv-udbyder hvor du for blot 90,- kroner om måneden får seks DR kanaler, dansk TV2 samt et par svenske, en norsk og fem tyske tv-kanaler. Det er muligt at tilkøbe andre programmer, men dette er deres grundpakke, hvilket så rigeligt dækker vores behov. Vi har dermed udsigt til en årlig besparelse på knap 6.000,-.

‘Catch-up’ er en fantastisk funktion.

En rigtig smart funktion i Watz Me Now er deres 48-timers ‘catch up’, som kort fortalt betyder, at du kan se de fleste programmer mindst 24 timer efter de er sendt. Så gik du klip af nyhederne kl. 19 eller missede du starten af X-factor, så kan du altid se programmerne forskudt. Watz Me Now har optaget alt.

Fantastisk smart feature, som jeg ikke tillagde specielt meget værdi før vi fik det ind i huset, men her blot to måneder efter må erkende, at det er noget af det jeg elsker allermest ved Watz Me Now. Jeg fik set mere Tour de France i år end jeg har gjort tidligere pga af denne ‘catch up’ feature. Skulle jeg sætte fingeren på et enkelt ømt punkt, så er det, at man kun kan spole i DR’s programmer, men ikke i f.eks. TV2’s programmer.

Se TV på alle platforme.

Selve tilmeldingen til Watz Me Now er rimelig let og smertefri. Det hele foregår på nettet og få minutter efter din tilmelding er sendt ind, modtager du log-in til Watz Me Now og familien kan gå i gang med at se tv på computeren eller på mobileplatforme, som smartphone, ipad eller tablet via de specielle Watz Me Now apps du finder i app-store eller Google Play.

Billede af menuen på Watz Me Now
Sådan ser WatzMeNow menuen ud på en smartphone

Hvis du ønsker at se Watz Me Now på det store fjernsyn, kan du enten streame ved at bruge AirPlay via Apple TV eller du kan købe Watz Me Now’s Smart Stick, som indsættes i dit fjernsyns HDMI-indgang. Den koster 550,- og er en temmelig klodset tingest, som dels skal tilsluttes strøm, dels have sat en ekstra lille adapter på, hvis du vil bruge trådløst internet. Så at kalde denne stick for ‘smart’ er måske lige i overkanten, men til gengæld virker den og den kan gemmes bag fjernsynet, så den ikke ses! Samtidig udstyres du med en – heller ikke alt for smart – fjernbetjening og bum – Nu kan du se Watz Me Now på dit store fjernsyn.

Op til 4 enheder.

Et Watz Me Now abonnement gælder til fire forskellige apparater, som alle kan se tv på samme tid og som alle har ‘catch-up’. Første du gang du ser Watz Me Now fra en enhed, registreres dette hos tjenesten og når du har registreret fire enheder er du ‘låst’ fast til at bruge dem. Du kan du udskifte én enhed pr måned, hvis du f.eks. får ny mobiltelefon eller ønsker Watz Me Now over på en anden enhed. Hos os er de fire enheder: Vores Smart Stick, en iPad, en tablet samt en mobiltelefon, hvilket dækker vores behov.

Konklusion:

Watz Me Now er ikke perfekt – endnu, men det skal nok komme. Tjenesten er trods alt ny og sammen med et Netflix eller HBO Nordic-abonnement er Watz Me Now ganske enkelt ‘Match in heaven’, som går perfekt hånd-i-hånd. Streamingtjenesterne giver os de film og serier vi ønsker, mens Watz Me Now sikrer, at vi trods alt opdateres med nyheder og sport, samt kan følge med i X-factor og de nye danske tv-serier, som ‘Forbrydelsen’, ‘Borgen’ og ‘1864’.

Udvalget af tv-kanaler er dog noget skrabet og det er helt sikkert her folkene bag Watz Me Now skal gøre en indsats. Men set i forhold til prisen på 90,- om måneden – uden binding, er det svært at være utilfreds. Det ER vanvittig billigt.

Billedkvaliteten er rigtig fin og som vi kender det fra Netflix, er billedet noget pixeleret de første to-tre sekunder, hvorefter den går op i HD kvalitet.

Selve softwaren bag Watz Me Now fungere fint ligesom deres ‘catch up’ service er fantastisk. Menuen er fin, men hvorfor jeg skal se tv-programmer fem dage ud i fremtiden er mig en gåde.

Watz Me Now får 4 ud af 6 stjerner.

Tjenesten får en stjerne mere når der kommer flere danske kanaler og mulighed for at spole i catch-up på TV2.

Endelig får Watz Me Now den sidste stjerne når der er mulighed for air-play af TV2 – ikke kun DR-kanalerne samt understøttelse af Cromecast.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.