Kategorier
BREAKING FILM

Lie Kaas og Coster-Waldau i ‘Ved Verdens Ende’

Den danske action komedie Ved Verdens Ende af Tomas Villum Jensen kan nu ses på Netflix.

Under optagelserne til et engelsk naturprogram i den indonesiske regnskov opdager et engelsk tv-hold enspeciel hvid blomst. Da de skal til at undersøge den bliver de alle skudt og dræbt af den danske eneboer Severin Geertsen (Nikolaj Coster-Waldau). Over for de indonesiske myndigheder påstår han, at han er 129 år gammel og at det er den specielle blomst, der holder ham ung.

Det bliver nu op til kriminalpsykiateren Adrian (Nikolaj Lie Kaas) at mentalundersøge den dødsdømte Severin og han sendes til Indonesien sammen med sin sekretær Beate (Birgitte Hjort Sørensen). Blot 12 timer efter deres ankomst er trekløveret på flugt fra både den indonesiske hær og en amerikansk storgangster, der alle vil have fingrene i blomsten, der kan give evigt liv.

De danske anmeldere var noget delte da Ved Verdens Ende kom i biograferne i 2009. Ekstra Bladet gav kun filmen 2 stjerner og skrev “…er så plat og anstrengende, at den heller ikke fungerer som komedie. Ligesom action-scenerne ofte har et let dilettantisk skær.” I den anden ende af skalaen gav BT filmen 5 stjerner og skrev “Hold da helt kæft. En herlig film!”

Ved Verdens Ende kom på Netflix den 6. marts 2015.

Se traileren til ‘Ved Verdens Ende’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.