Kategorier
FILM

Den psykologiske thriller ‘Possession’ på Netflix

Den amerikanske thriller Possession fra 2008 med Sarah Michelle Gellar kan nu ses på Netflix Danmark.

Filmen handler om ægteparret Ryan (Michael Landes) og Jessica (Sarah Michelle Gellar), der elsker hinanden højt og de to er som skabt for hinanden. Ryans bror Roman (Lee Pace) bor hos parret, da han efter en voldsdom er hjemløs. Jess er ikke begejstret for at have ham boende i huset, da Roman er den totale modsætning til sin bror.

Et forfærdeligt biluheld sende begge brødre i dyb koma og Jessica må prøve at få sit liv på rette køl alene. Men en dag kontaktes hun af hospitalet, der kan fortælle at Roman er vågnet og han er helt forandret. Han påstår hårdnakket at han i virkeligheden er Ryan – Jessicas mand – og han kan bevise det. Har Ryans sjæl virkelig forladt hans krop og taget plads i sin brors krop?

Possession er den amerikanske udgave af den koreanske gyser Jungdok fra 2002.

Filmen kom ikke i de danske biografer og derfor har vi ikke anmeldelser fra de større aviser, men den danske blog Trauma Magazine gav Prosession 4 stjerner (ud af 5) og skrev: “Filmen er dybt undervurderet, og det var en skam at filmen var nødt til at blive en ’straight-to-dvd’-film da filmselskabet gik konkurs.”

Possession kom på Netflix den 4. marts 2015.

Se traileren til ‘Possession’

http://youtu.be/xOSKC2_P7Og

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.