Kategorier
FILM

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon

Den kinesiske film Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon fra 2008 kan nu ses på Netflix.

Three Kingdoms foregår tilbage i år 220 i det gamle Kina, hvor riget var delt i tre kongedømmer, Wei i nord, Shu-Han i sydvest og Wu i syd.

Hvert kongedømme kæmpede inderligt for at vinde magten og dermed samle riget. Det var en æra fyldt med hæder, troskab og viljen til at ofre sig selv for en større sag. Her fandt Kinas mest berømte slag sted og skabte de største legender i Kinas historie.

En af disse er helten Zhao Zilong, en tapper kriger fra kongedømmet Shu. Efter at have vundet hæder og ære som hærleder, fortsætter han som kriger, og da en nykronet konge vil besejre krigsherrerne en gang for alle, drager Zhao endnu engang i krig. Men denne gang er der mere på spil, og Zhao må sande, at forræderiet også gemmer sig i egne rækker.

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon på Netflix

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon kom på Netflix den 16. januar 2016.

Se traileren til Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.