Kategorier
BREAKING FILM

The Messenger på Netflix

Woody Harrelson og Ben Foster har hovedrollerne i den 2x Oscar-nominerede film The Messenger fra 2009, som nu kan ses på Netflix Danmark.

Soldaten Will Montgomery (Ben Foster) er en amerikansk soldat, der vender tilbage til USA efter at have været udsendt til Irak. Will får til opgave, sammen med makkeren Tony (Woody Harrelson), at tage ud til pårørende til faldne soldater og overdrage dem den sørgelige nyhed.

Det er en anderledes, men yderst barsk opgave, hvor det ikke er tilladt at vise følelser eller tilnærmelsesvis optræde som psykolog når almindelige menneskers verden dratter sammen for øjnene af én. Men det er lettere sagt end gjort og Tony føler sig pludselig tiltrukket af Olivia, selvom han lige har fortalt hende, at hendes mand er død.

The messenger er en stærk film om, hvordan det er at vende tilbage fra krigen og vide, at det er der andre, der aldrig gør.

The Messenger på Netflix

CinemaZone gav filmen 4 stjerner og skrev: “Det er både sørgeligt, morsomt, gribende og skrækkeligt at følge vores hovedperson på hans sidste opgave i krigen. Men det er først og fremmest underspillet og stille.”

The Messenger kom på Netflix den 6. marts 2015.

Se traileren til The Messenger

http://youtu.be/1tTIQ8pkGf0

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.