Kategorier
BREAKING FILM

The Legend of Tarzan

Den amerikanske eventyrfilm fra 2016,  The Legend of Tarzan kan nu ses på Netflix.

Der er gået et år siden manden der er bedre kendt som Tarzan (Alexander Skarsgård / Rory J. Saper) forlod junglen i Afrika for at starte et nyt liv som John Clayton med sin elskede hustru Jane (Margot Robbie) ved sin side.

Nu er han blevet inviteret tilbage til Congo for at virke som handelsudsendt for parlamentet, uvidende om at han er en brik i et dødsensfarligt spil, der involverer griskhed og hævn styret af belgieren Captain Leon Rom (Christoph Waltz).

Men dem som står bag denne morderiske sammensværgelse, aner ikke, hvad de er ved at sætte i gang.

Filmen er instrueret af David Yates, som vi kender fra de sidste Harry Potter-film. Den danske skuespiller Casper Crump kan i øvrigt ses i rollen som Major Kerckhover.

The Legend of Tarzan på Netflix

BT gav filmen 5 stjerner og skrev: The Legend of Tarzan er en flot og underholdende eventyrfilm, en fornem eksponent for sin genre.”

The Legend of Tarzan kom på Netflix den 22. maj 2017. 

Se traileren til The Legend of Tarzan

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.