Kategorier
BREAKING FILM

The Ides of March (Kamæleonen) på Netflix

Den amerikanske thriller fra 2007, The Ides of March (Kamæleonen) kan nu ses på Netflix.

Godt hjulpet af den unge pressemedarbejder Stephen Meyers (Ryan Gosling), kæmper Mike Morris (George Clooney) for at vinde pladsen som demokraternes præsidentkandidat ved primærvalget i Ohio.

Morris fører i prognoserne, da rivalens kampagneleder Tom Duffy (Paul Giamatti) kontakter Meyers og tilbyder ham at skifte side. Det bliver startskuddet til et beskidt og heftigt politisk spil, hvor længere er til at stole på og hvor alle kneb gælder. Inden længe er kampen så beskidt, at den truer med at knuse Meyers, som nu må træffe et valg som får vidtrækkende konsekvenser – ikke kun for ham selv…

Den unge pressesekretær Stephen Myers har ansvaret for den kampagne, som skal sikre senator Morris pladsen som demokraternes præsidentkandidat i Ohio. Stephen er dygtig, ambitiøs og overbevist om, at Morris er den rette mand til jobbet. Alligevel er Stephen forfængelig nok til at lade sig smigre, da rivalens durkdrevne kampagneleder lokker ham til at skifte side kort før primærvalget.

Filmen er instrueret af George Clooney og på rollelisten finder vi store stjerner som Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Marisa Tomei og Evan Rachel Wood.

Hvad siger anmelderne

Ekstra Bladet gav filmen 5 stjerner og skrev: “Det er måske ikke breaking news, at magten korrumperer, og ‘ Kamæleonen’ byder hverken fortællemæssigt eller filmmæssigt på nye sensationer. Men nogle sandheder er værd at blive mindet om jævnligt. Især når det gøres så forbandet og forførende godt, som det er tilfældet her.”

The Ides of March (Kamæleonen) kom på Netflix den 1. oktober 2016.

Se traileren til The Ides of March

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.