Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Teen Wolf sæson 5 på Netflix

Den amerikanske serie, Teen Wolf sæson 5 kan nu ses på Netflix Danmark.

Serien foregår i den fiktive by Beacon Hills og handler om den studerende Scott McCall (Tyler Posey), der en nat bliver bidt af noget, som i den grad ændrer hans liv. Han har fået superkræfter og kan pludselig både se, høre og lugte ting, som han aldrig har været opmærksom på før. Samtidig er han blevet god til flere sportsgrene, som han tidligere var håbløs til.

Sammen med hans gode ven Stiles Stilinski (Dylan O’Brien) tager Scott tilbage til skoven og her møde de varerulven Derek Hale (Tyler Hoechlin) og Scott finder ud af, at han også er blevet til en varerulv.

Teen Wolf på Netflix

Der er indtil videre lavet 6 sæsoner af Teen Wolf og sæson 6 kan ses på MTV her fra november 2016. Der er flere som forudser, at netop sæson 6 også bliver den sidste sæson af denne prisvindende amerikanske tv-serie.

Teen Wolf sæson 5 kom på Netflix den 1. september 2016, hvor også de første 4 sæsoner kan ses.

Se traileren til Teen Wolf sæson 5

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.