Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Stenalderfamilien ‘Croods’ kan nu ses på Netflix

Det forhistoriske komedieeventyr ‘Croods‘ fra 2013, som nu kan ses på Netflix, er både en sød, sjov og spændende animationsfilm. Det er måske ikke den bedste animationsfilm der er lavet, men den er bestemt heller ikke dårlig.

Vi følger Familien Crood, der er en neandertaler-familie, som har levet hele deres liv i en mørk hule. Da deres grotte styrter sammen, må de vove sig ud på en rejse gennem et landskab præget af mærkelige planter og et forunderligt dyreliv for at finde et nyt hjem.

Grug er familiens overhoved og vant til at løse problemerne med sin enorme styrke, men da familien møder den unge og opfindsomme Guy, finder de ud af, at det kræver andet end muskler at overleve alle udfordringerne. Nemlig kløgt, opfindsomhed og vigtigst af alt – hinanden.

Animationsfilmen ‘Croods’ er et forhistorisk eventyr, som følger familiens rejse, der bringer dem ud af deres trygge, vante rammer på vejen mod en mere moderne verden.

Bag ‘Croods‘ står de to rutinerede animationsinstruktører Chris Sanders og Kirk De Micco, som også stod bag den fantastiske animationsfilm ‘Sådan træner du din drage’

KØB ‘SÅDAN TRÆNER DU DIN DRAGE’ PÅ DVD TIL KUN 49,-

Filmen ‘ Croods’ kom på Netflix den 22. marts – perfekt til weekenden.

http://youtu.be/UbzBYLclH6Y

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.