Kategorier
BREAKING FILM

Special Correspondents på Netflix

Den nye originale komedie fra 2016, Special Correspondent med Eric Bana og Ricky Gervais kan nu ses eksklusivt på Netflix.

Filmen handler om den amerikanske radioværter, Frank Bonneville (Eric Bana) og teknikeren, Ian Finch (Ricky Gervais), der sendes til Ecuador for at dække krigen i radioen. Da Ian ved en fejl kommer til at smide deres pas ud og derfor ikke kan komme til Ecuador begynder de at lave falske krigsreportager hjemme fra Ian’s lejlighed i New York.

For at dækker over de falske reportager havner de to i stadig flere og mere komplicerede løgne – som ikke bliver bedre at, at Frank har haft en kort affære med Ian’s kone, Eleanor (Vera Farmiga) eller at de to radioværter pludselig bliver nationale helte.

Filmen er både skrevet og instrueret af Ricky Gervais, der også spiller en af hovedrollerne.

Special Correspondent er et remake at den franske film Envoyés très spéciaux fra 2009.

Netflix har ikke selv gjort specielt meget ud af, at gøre reklame for filmen, som dog er ganske sjov og bestemt værd at bruge et par timer på.

Special Correspondents kom på Netflix den 29. april 2016.

Se traileren til Special Correspondents

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.