Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Seriepremiere: Shooter på Netflix

Den amerikanske thrillerserie, Shooter kan nu ses på Netflix Danmark.

Serien handler om den højt dekoredede, tidligere snigskytte i den amerikanske hær, Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe).

Bob havner pludselig i ilden igen, da han siger ja til at hjælpe sin tidligere Secret Service chef, Isaac Johnson (Omar Epps) med at forhindre planer om at slå USA’s præsident ihjel.

Han ender dog selv med at blive beskyldt for at stå bag mordplanerne og må flygte.

På egen hånd, jagtet af myndighederne, forsøger han nu at finde ud af, hvem de virkelige attentatemænd var og hvorfor han skulle hænges op for planerne.

Shooter på Netflix

Shooter er baseret bogen Point of Impact skrevet af Stephen Hunter, der blev filmatiseret i 2007 med Mark Wahlberg i hovedrollen. I dag er det samme Mark Wahlberg, der har produceret serien.

Serien skulle oprindelig have været vist på den amerikanske tv-station USA i sommeren 2016, men grundet flere episoder hvor politiet i USA skød civile hen over sommeren, besluttede tv-stationen at udskyde premieren.

Shooter sæson 1 kom på Netflix den 16. november 2016. De følgende 9 onsdage kommer et nyt afsnit på Netflix – samme dag, som afsnittet vises på amerikansk tv.

Se traileren til Shooter

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.