Kategorier
SERIER

Serie-hittet ‘Suits’ nu på Netflix

De 2 første sæsoner af den populære advokatserie, Suits er nu kommet på den danske udgave af Netflix.

Serien handler om Mike Ross, spillet fantastisk af Abigail Spencer. En ung mand fra New York, der er knusende dygtig og et sandt naturtalent, begavet med en klæbehjerne af den anden verden. Han har bare aldrig rigtig levet op til sit potentiale.

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Under et forsøg på at stikke af fra politiet ender han pludselig ved en jobsamtale hos det store advokatfirma Pearson Hardman, hvor man ellers kun hyrer unge advokater fra Harvard Law School. Her møder han superadvokaten, Harvey Spector, spillet af Gabriel Macht.

Herhjemme har TV3 og TV3 Puls en overgang vist nogle afsnit af serien, dog uden den store succes, hvilket egentlig er synd, for serien er flot og velspillet.

På Netflix kan se udover pilot-afsnittet, se de 11 afsnit i 1. sæson og alle 16 afsnit af sæson 2.

I USA er man midt i 3. sæson af serien, der efter 10 episoder tager sig en pause, men vender tilbage i starten af januar 2014 med de sidste 6 afsnit af 3. sæson – og fans af serien kan godt begynde at glæde sig, for USA Network har netop bestilt en 4. sæson med 16 episoder.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.