Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: Scorpion på Netflix

Den amerikanske actionserie, Scorpion, der er løst baseret på virkelige hændelser, kan nu endelig ses på Netflix Danmark.

Serien handler om Walter O’Brien (Elyes Gabel), der er udstyret med en af verdens højeste IQ på hele 197. Som 13-årig kom han for alvor i myndighedernes søgelys, da han hacker NASA. Mange år efter grundlægger han computerfirmaet Scorpion, hvor han samler en broget skare af genier: En psykiater med et spilleproblem, et mekanisk vidunderbarn med temperamentsproblemer og en “menneskelig regnemaskine” med social angst. Du møder også sikkerhedsagenten Cabe Gallo (Robert Patrick) og Paige (Katharine McPhee), en tidligere servitrice, der oversætter den “normale” verden for genierne.

En dag får han får en opgave af Homeland Security, som han bestemt ikke kan sige nej til og og nu må genierne for alvor på arbejde.

Selvom meget af serien er det rene fiktion, så er Walter O’Brien en virkelig person, han har en IQ på 197, har har et computerfirma, der hedder Scorpion og ja, som 13-årig hackede NASA.

Scorpion på Netflix

Serien er skabt af Nick Santora, mens Walter O’Brien har været med som medforfatter og producer på serien om ham selv.

Der er indtil videre lavet tre sæsoner af serien og sæson 3 har netop fået premiere på den amerikanske tv-station CBS.

Scorpion sæson 1 kan nu ses på Netflix.

Se trailere til Scorpion sæson 1

https://www.youtube.com/watch?v=Lm0LC40vvqI

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.