Kategorier
BREAKING FILM

Disney’s: Into the Woods på Netflix

Der er dømt musical for alle pengene i Disneys ¨stjernespækkede eventyrfilm fra 2014, Into the Woods, der nu kan ses på Netflix.

Klassiske karakterer som Askepot (Anna Kendrick), Rødhætte (Lilla Crawford) og Rapunzel (MacKenzie Mauzy), får sine skæbner skrevet om, da en fattig bager (James Corden) og hans kone (Emily Blunt) begiver sig ud i skoven for at bryde heksens forbandelse.

De ønsker sig brændende et barn, men heksen (Meryl Streep) har lagt en gammel forbandelse over parret. Den er hun parrat til at ophæve hvis de går ud i skoven og kommer tilbage med en ko så hvid som sne, en kappe så rød som blod, et hår så gyldent som korn og en en sko af guld.

Filmen er baseret på Stephen Sondheims populære musical og instrueret af Rob Marshall.

Politiken gav filmen 3 stjerner og skrev: “Man skal nok være lidt til gammeldaws musical for at lade sig fortrylle, men når Meryl Streep er heksen, er det ikke særlig svært!”

Into the Woods kom på Netflix en 24. september 2016. Desværre kun med danske undertekster og ikke dansk tale.

Se traileren til Into the Woods

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.