Kategorier
BREAKING FILM

Scary Movie 3

Den amerikanske komediefilm fra 2003, Scary Movie 3 kan nu ses på Netflix Danmark.

Nyhedsreporteren, Cindy Campbell (Anna Faris), kæmper en brav kamp for at finde en historie, der kan give hende hæder, ære og berømmelse som årets reporter på TV.

Da en række mærkelige korncirkler dukker op på bondemanden Tom Logans (Charlie Sheen) marker, griber Cindy straks chancen og tager derud for at dække historien.

Historien viser sig dog snart at være mere omfattende end som så, og under researcharbejdet bliver Cindy kontaktet af den mystiske Orpheus, der fortæller hende, at hun er Den Ene, der er blevet udvalgt til at hjælpe præsidenten med at redde Jorden og bekæmpe en række ondsindede rumvæsner. Men det stopper ikke her!

På rollelisten finder vi også Denise Richards, Regina Hall, Eddie Griffin og Jeremy Piven.

Filmen er instrueret af David Zucker.

BT gav filmen 4 stjerner og skrev: “Det eneste negative, jeg selv kan sige om ‘Scary Movie 3’, er, at der ikke er tid nok til at grine ad vittighederne. De kommer simpelthen for hurtigt efter hinanden.”

Scary Movie 3 kom på Netflix den 1. august 2016.

Se traileren til Scary Movie 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.