Kategorier
BREAKING FILM

A Man Apart (Payback Time)

Den amerikanske action-thriller, A Man Apart (Payback Time) med Vin Diesel kan nu ses på Netflix.

Sean Vetter (Vin Diesel) er tidligere bandemedlem, og hans kendskab til det barske gademiljø har gjort ham til den ideelle agent for narkopolitiet. Sammen med makkeren Demetrius Hicks (Larenz Tate) lykkes det Vetter at fælde det mexicanske kartels øverste narkobaron.

Det baner dog blot vejen for en ny skånselsløs narkohandler ved navn Diablo, der tager kontrollen over kokainimperiet. For at sende et budskab til omverdenen sender han lejemordere efter Vetter. Agenten slipper med livet i behold, men hans smukke kone (Jaqueline Obradors) bliver dræbt. Vetter er knust og vil have hævn.

Han tager loven i egen hånd, og med sine barske metoder går han i krig mod sin kones mordere i denne højspændte og action-spækkede thriller. Der er smæk for skillingen – og hvinende bildæk for alle pengene!

Filmen er instrueret af F. Gary Gray.

A Man Apart (Payback Time) kom på Netflix den 1. august 2016.

Se traileren til A Man Apart (Payback Time)

https://www.youtube.com/watch?v=utY3nH6W_Vs

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.