Kategorier
FILM NYHEDER

Robert Downey Jr. tilbage som ‘Iron Man 2’ på Netflix

Robert Downey Jr. er endnu en gang tilbage i rollen som milliardæren Tony Stark i Iron Man 2 fra 2010 som nu kan ses på Netflix Danmark.

Nu hvor Tony Stark (Robert Downey Jr.) har afsløret over for alle, at han er Iron Man, er der ikke længere en hemmelighed som skal beskyttes for en hver pris.

Til gengæld er hans liv blevet noget mere intenst for alle vil have fat i teknologien bag Iron Man. Nogle for at opnå profit andre for at få tilsvarende styrke og så er der lige Ivan Vanko alias Whiplash (Mickey Rourke), for hvem det kun handler om at få hævn.

Den amerikanske regering vil også have fingrene i dragten og presser Tony Stark til at udlevere sine hemmeligheder, som dermed ryger lige i hænderne på hans rival, Justin Hammer (Sam Rockwell), som har slået sig sammen med Ivan Vanko.

CinemaZone gav filmen 4 stjerner og skrev “…helt som forgængeren. Bare med flere eksplosioner. Og mere russisk accent.”

Iron Man 2 kom på Netflix den 4. marts 2015 og dermed ligge både Iron Man fra 2008, Iron Man 2 fra 2010 og Iron Man 3 fra 2013 på Netflix Danmark.

Se traileren til ‘Iron Man 2’

http://youtu.be/FNQowwwwYa0

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.