Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Det Regner Med Frikadeller 2 (engelsk)

Den amerikanske animationsfilm fra 2014, Det Regner Med Frikadeller 2 (Cloudy With a Chance of Meatballs 2) kan nu ses på Netflix.

Være opmærksom på, at Netflix af uvist hvilken grund endnu ikke har fået dansk tale på filmen. Det samme er sket med andre film, og ofte kommer der danske tale på efter et par måneder.

Det er dog temmelig besynderligt, at en familiefilm ikke kan ses med dansk tale, da de færreste i målgruppen kan forstå engelsk eller læse underteksterne.

Vi skal nok opdatere denne artikel, når der er kommet dansk tale på.

Handlingen i Det Regner Med Frikadeller 2

 

Opfinderen Flint Lockwood troede, at han havde reddet hele verden, da han ødelagde sin mest berygtede opfindelse – en maskine, der lavede vand til mad og forårsagede frikadelleregn og spaghettitornadoer.

Men Flint opdager snart, at hans maskine overlevede og nu er begyndt at lave mutanter af mad og dyr!

Flint og hans venner drager ud på en eventyrlig mission, der får mundvandet til at løbe, for at bekæmpe sultne tacodiller, rejeaber, flodkartofler, ostekopper og andre madmonstre for at redde verden – igen!

Det Regner Med Frikadeller 2 på Netflix

BT gav filmen 4 stjerner og skrev: “Det er selvfølgelig det rene vrøvl. Men farverne er fantastiske, animationen er i top og fantasien fejler ikke noget. Og det er her, dine mindre børn kommer til deres fulde ret.”

Det Regner Med Frikadeller 2 kom på Netflix den 20. juli 2016. Her ligger filmen under den originale titel: Cloudy With a Chance of Meatballs 2 og kan kun ses med engelsk tale og danske undertekster.

Se traileren til Det Regner Med Frikadeller 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.