Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Peter Pedal 2: På nye eventyr

Der er dømt underholdning for familiens yngste med animationsfilmen Peter Pedal 2: På nye eventyr fra 2009, der nu kan ses på Netflix.

Hele tryllekunstneren Den Store Piccadillys glansnummer går ud på at få en elefant til at forsvinde, men det er kun et trick, så da elefanten virkelig forsvinder, udbryder der kaos, hvor man straks taler om “elefant-napning”.

Og mistanken retter sig meget hurtigt mod en lille abe, der befandt sig blandt publikum, og som nu også er pist forsvundet. Man behøver vel næppe at tilføje, at den nysgerrige abes navn er Peter Pedal?

Manden med den Gule Hat må nu på arbejde for at få fundet elefanten, så Peter kan blive renset for mistanken. Skarpt forfulgt at politi, medier og naturligvis Den Store Piccadilly.

Tegnefilmen er instrueret af Norton Virgien og har fået danske stemmer af bl.a. Martin Brygmann, Henning Moritzen og Kaya Brüel.

Ekstra Bladet gav filmen 4 stjerner og skrev: “…er sød, godmodig og børnevenlig underholdning for de allermindste…”

Peter Pedal 2: På nye eventyr kom på Netflix den 1. juli 2016, hvor den naturligvis kan ses med dansk tale.

Se traileren til Peter Pedal 2: På nye eventyr (engelsk tale)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.