Kategorier
BREAKING KOMMENDE FILM & SERIER NYHEDER

Ny trailer for Orange is the New Black sæson 5

Der er godt nyt til fans af Netflix-serien, Orange is the New Black.

Streamingtjenesten har nemlig på et pressemøde i aftes meddelt, at OITNB sæson 5 får premiere den 9. juni 2017.

Spoiler alert: Hvis du ikke har set OITNB sæson 4 endnu bør du ikke læse videre, men i stedet få tændt for Netflix og afsluttet sæson 4 🙂

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvad Orange is the New Black sæson 5 kommer til at handle om, men det spørgsmål som alle fans stiller sig efter afslutningen på sæson 4: Skyder Daya virkelig fængselsbetjenten CO Humphrey?

Hele sæsonen har samtidig fået titlen ‘Det bliver aldrig mere det samme’ hvilket kunne tyde på, at der sker noget dramatisk i serien.

Orange Is The New Black sæson 5 – ny trailer!

Fjerde sæson af Orange is the New Black sluttede med noget af en cliffhanger, da de indsatte gjorde oprør efter Pousseys død. Det endte med, at Daya under oprøret fik fat i en pistol – og uanset hvad der kommer til at ske nu, vil livet i Litchfield aldrig blive det samme.

Sæson 5 tager os tilbage til det skæbnesvangre øjeblik i fængslet.

Orange is the New Black på Netflix

Orange is the New Black sæson 5 kommer på Netflix den 9. juni 2017.

Se teaseren for Orange is the New Black sæson 5

https://www.youtube.com/watch?v=SqIhtFWyR8I

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.