Kategorier
BREAKING FILM

Oplev Harrison Ford i filmen ’42’

I den biografisk sportsfilm ’42’, som netop er kommet på den danske Netflix, spiller Harrison Ford sportschefen Branch Rickey. Der er faktisk første gang i hans’ 50-årige karriere, at Ford er med i en sportsfilm.

Vi er tilbage i 1946, hvor USA var i en tid med skamløs racisme. Her skabte Branch Rickey (Harrison Ford) historie, da han gav den sorte baseball-spiller Jackie Robinson (Chadwick Boseman) en professionel kontrakt og brød med baseball-ligaens berygtede racepolitik.

Robinson var tvunget til at demonstrere et enormt mod, mens han var i skudlinjen for offentligheden, pressen og endda andre spillere. Han lod sit talent på banen overvinde fans og holdkammerater, lukkede munden på sine kritikere, og banede vejen for andre som ham.

Filmen ‘42′ er skrevet af Oscar-vinderen Brian Helgeland (LA Confidential) og den fortæller historien om to mænd, hvis tapre modstand mod fordommene, ændrede verden for altid.

Filmen kom desværre ikke op i de danske biografer da den udkom i 2013, men nu kan du se den på Netflix Danmark, hvor filmen havde premiere den 14. februar 2014. Se filmen på Netflix HER

Se traileren til sportsfilmen ’42’:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.