Kategorier
BREAKING FILM

Olympus Has Fallen på Netflix

Der er action for alle pengene i filmen Olympus Has Fallen fra 2013, der nu kan ses på Netflix.

Ef­ter en tragisk bil­u­lyk­ke, hvor den ame­ri­kan­ske før­ste­da­me mi­ster li­vet, får Secret Ser­vi­ce agent Mike Ban­ning (Gerard Butler) del­vist no­get af skyl­den for ulyk­ken og for­flyt­tes til et li­ge­gyl­digt i ved Det Amerikanske Skatkammer.

Men der bliver atter brug for hans hjælp, da Præsident Asher (Aaron Eckhart) skal tage imod den sydkoreanske minister samt Kang (Rick Yune), der står for hans sikkerhed.

Pludselig nærmer et fly sig Det Hvide Hus, og et terrorangreb lægger bygningen halvt i ruiner. En lil­le grup­pe stærkt be­væb­ne­de og top­træ­ne­de ter­r­o­ri­ster er i gang med et dri­stigt fron­ta­lan­greb på Det Hvi­de Hus.

Det lyk­kes dem at over­rump­le og ned­kæm­pe både de ek­ster­ne og in­ter­ne Secret Ser­vi­ce agen­ter og for­svars­for­an­stalt­nin­ger, hvor­ef­ter de ta­ger præ­si­denten og hans stab som gids­ler i den ui­gen­nem­træn­ge­li­ge, un­derjor­di­ske præ­si­den­ti­el­le sik­ker­heds­bun­ker.

Al­le­re­de mens sla­get ra­ser så­vel inde, som ude på plæ­nen for­an Det Hvi­de Hus, blan­der Ban­ning sig diskret i kam­pen og in­den læn­ge er han den ene­ste over­le­ven­de Secret Ser­vi­ce-agent til­ba­ge inde i den be­lej­re­de byg­ning, som han ken­der bed­re end sin egen buk­se­lom­me fra sin tid som præ­si­dent­par­rets tæt­te­ste livvagt.

Filmen er instrueret af: Antoine Fuqua. På rollelisten finder vi også Morgan Freeman og Angela Bassett.

Olympus Has Fallen på Netflix

CinemaZone gav filmen 4 stjerner og skrev: “Instruktør Fuqua balancerer også sikkert mellem action og patos, og kan man leve med hans ekstreme hang til vold, så gemmer der sig en effektiv lille morale om at værne om sine venner under de blodigt underholdende narrestreger.”

Olympus Has Fallen kom på Netflix den 1. november 2016.

Se traileren til Olympus Has Fallen

https://www.youtube.com/watch?v=eWnt2exFm1o

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.