Kategorier
BREAKING SERIER

Ny europæiske serie ‘Crossing Lines’ på Netflix

Den tysk-franske krimiserie Crossing Lines er nu på Netflix i Danmark, hvor første sæson netop har haft premiere.

Det er en stjernespækket serie med navne som Donald Sutherland, William Fichtner, Marc Lavoine og Gabriella Pession.

I serien følger vi den tidligere politimand Carl Hickman (William Fichtner), hvis liv er faldet fra hinanden, efter at han blev skadet på jobbet. Han er blevet afhængig af morfin og arbejder som skraldemand i et tivoli i Holland.

Carl rekrutteres til Den Internationale Straffedomstols særlige forbrydelsesenhed i Haag. Enheden er en slags europæisk FBI, der undersøger forbrydelser, som krydser internationale grænser.

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Udover Carl omfatter denne særlig enhed også en mafia ekspter fra Italien, en teknisk specialist fra Tyskland, en forbrydelsesanalytiker fra Frankrig samt en våbenspecialist og taktisk ekspert fra Nordirland.

Det er skaberne af ‘Criminal Minds’, som står bag Crossing Lines, der  blev vist ved åbningen af den 53. udgave Monte-Carlo TV-festival, hvilket var første gang nogensinde, at festivalen åbnede med en tv-serie.

Første sæson af Crossing Lines kom på Netflix den 4. april 2014

Se traileren til Crossing Lines her:

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.