Kategorier
NYHEDER STREAMINGTJENESTER

Netflix nu Danmarks 6. største tv-kanal

Vi danskere har tilsyneladende taget streamingtjenesten Netflix til os. Faktisk ser vi så mange serier og film på Netflix, at tjenesten slår tv-stationen Kanal 5, der blandt andet er hjemsted for reality-programmet ‘Big Brother’. Det viser en ny undersøgelse fra DR Medieforskning, der også slår fast, at Netflix nu er Danmarks sjette største tv-station og sidder på tre procent af de samlede seere. Streamingtjenesten har dermed også flere seere end TV2 News, men er fortsat en anelse mindre end TV2 Charlie og DR2, skriver dr.dk

Det er en bekymrende udvikling, hvis man er en konventionel tv-station. – Som tv-station skal man være opmærksom på, at kunne gøre det lige så godt eller endnu bedre end Netflix. For ellers risikerer man bare, at folk vælger tv-stationen fra i deres kabel-pakker, fordi de allerede kan se de tv-serier og film, som kanalen tilbyder, på Netflix i forvejen, siger medieforsker Niels Maarslev til DR Kultur.

Undersøgelsen fra DR medieforskning viser også, at det især er hos de 15-30-årige at tv-on-demand er populært.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.