Kategorier
BREAKING FILM

Music And Lyrics (Et Sikkert Hit)

Den romantiske komedie fra 2007, Music And Lyrics (Et Sikkert Hit)  med Hugh Grant og Drew Barrymore kan nu ses på Netflix.

Filmen handler om den afdankede popstjerne Alex (Hugh Grant), der får et par dage til at komponere et comeback-hit, som han skal indspille sammen med den hotte stjerne Cora Corman (Haley Bennett).

Han har aldrig før skrevet tekster, så han allierer sig med den lidt pudsige planteekspert Sophie (Drew Barrymore), hvis flair for ord viser sig at være et frisk pust til hans musik. Men Sophie er lige kommet ud af et forhold og har ikke lyst til at samarbejde med nogen – og da slet ikke Alex, der lider af en nærmest sygelig angst for faste forhold.

Filmen er instrueret af Marc Lawrence.

BT gav filmen 5 stjerner og skrev: “Men magien i filmen ligger ikke bare i den charmerende og velskrevne historie. Hugh og Drew har nemlig samme form for magi, der i sin tid fik Wham til at flyve så højt.”

Music And Lyrics (Et Sikkert Hit) kom på Netflix den 26. oktober 2016.

Se traileren til Music And Lyrics (Et Sikkert Hit)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.