Kategorier
BREAKING SERIER

Mads Mikkelsen som seriemorderen ‘Hannibal’

I den nye Netflix serie ‘Hannibal’ kommer du helt tæt på den berømte seriemorder Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen).

Serien er et spin-off på filmen “Ondskabens øjne” fra 1991, hvor Anthony Hopkins spiller rollen som den superintelligente litauiske psykiater med de kannibalistiske spisevaner. Filmen bygger på forfatteren Thomas Harris’ roman ‘Red Dragon’ fra 1981.

Serien ”Hannibal’ udspiller sig i tiden inden offentligheden får kendskab til Hannibal Lecters dystre hemmelighed og altså inden handlingen i både bøgerne og filmene.

Hannibal er psykolog og skal behandle den halvsynske FBI-agenten Will Graham (Hugh Dancy), som er ude af balance efter at have tilbragt mange dage med at jage seriemordere. Uden at vide det, fodrer Graham pludselig den værste seriemorder af dem alle med informationer om politiets opklaringsarbejde.

‘Hannibal’ fik en overvejende positiv modtagelse i hjemlandet USA, da den have premiere på den amerikanske tv-kanal NBC, mens de danske anmeldere var anderledes hårde ved den amerikanske serie, hvor især valget af den danske hovedrolleindehaver Mads Mikkelsen kritiseres.

Herhjemme blev serien vist på Kanal 5, hvor den slog seerrekorden for en udenlandsk tv-serie. Der er indtil videre lavet to sæsoner af ‘Hannibal’, hvor 2. sæson får premiere i USA den 28. februar 2014.

Se traileren til Netflix-serien ‘Hannibal’

http://youtu.be/IC-p41P6Taw

 

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.