Kategorier
FILM

Kultfilmen ‘Sharknado’ på Netflix

Kan en film være så dårlig, at den faktisk er god? Det er der nogle som mener. Hvis det er tilfældet, så må ‘Sharknado’ være helt eminent god, for det er seriøst en dårlig film, der nu kan ses på Netflix.

….men er du til B-film, så kan du lige så godt vælge en god B-film og her er ‘Sharknado’ oplagt. Da filmen blev vist på SyFy Channel i 2013 medførte den 4-5000 tweets i minuttet, hvilket sendte denne besynderlige film direkte ind pop-kulturen og gav den kultstatus.

Vi møder surferen Fin, spillet af Ian Ziering, som du sikkert genkender som Steve fra Beverly Hills 90210. Han redder sin kone og barn, da en tornado suger tusindvis af hajer op af Stillehavet og kaster dem ud over Los Angeles. Hvad der ellers sker i  ‘Sharknado’ vil jeg undlade at beskrive, da det er så langt ude……altså rigtig, rigtig langt ude…at det ikke har den store betydning.

Som bloggeren Mikael Kamp skriver: “Sharknado er noget af det ypperste indenfor B-film, som jeg har ladet mine øjne besmudse af. Den er så fremragende overgearet, overspillet og fuldstændig uden indre logik at det er en fornøjelse. Den tager “så dårlig at den er god” til helt nye højder.”

‘Sharknado’ kom på Netflix i Danmark den 15. januar 2014.

Se traileren til ‘Sharknado’

http://youtu.be/iwsqFR5bh6Q

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.