Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Marsgenerationen (The Mars Generation) på Netflix

Dokumentaren Marsgenerationen (The Mars Generation), der kigger nærmere på den måske knap så kendte historie om menneskehedens forsøg på at nå til Mars, kan nu ses på Netflix.

I hundredvis af år har vi mennesker fantaseret om Mars, og i dag har muligheden for en bemandet mission til Den Røde Planet aldrig været tættere på.

Den amerikanske kongres vil have den første bemandede rummission til Mars i løbet af 2030’erne, men står det til Elon Musk kommer det til at ske før.

I denne nye Netflix-dokumentar kigger vi nærmere på HVEM, der skal derop.

Meget tyder nemlig på, at det bliver en mand eller kvinde, der er teenager i dag, som bliver det første menneske på Mars. Derfor har NASA indrettet en Space Camp i Huntsville, Alabama, hvor de kan få lov til at gå igennem et program, der skal træne dem til – måske – at blive den person, der er første menneske på Den Røde Planet.

The-Mars-Generation
Bliver en af disse unge mennesker mon det første menneske på Mars? @Netflix

Bill Nye, Neil deGrasse Tyson og en ny generation af rumentusiaster mødes i filmen for at diskutere og udforske potentialet for menneskeligt liv på Mars.

Dokumentaren er instrueret af Michael Barnett og den havde verdenspremiere på Sundance Filmfestivalen i januar 2017.

Marsgenerationen på Netflix

Marsgenerationen kom på Netflix den 5. maj 2017.

Se traileren til Marsgenerationen

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.