Kategorier
BREAKING KOMMENDE FILM & SERIER

Kommer til juni: Okja på Netflix

Netflix har netop løftet sløret for deres kommende storfilm, Okja, der får premiere senere på året.

I 10 år har har pigen Mija (An Seo Hyun) fra sit hjem i bjergene i Sydkorea taget sig af Okja – et enormt dyr og hendes bedste ven.

Men alt bliver sat over styr, da det familieejede multinationale konglomerat Mirando Corporation kidnapper Okja til New York, hvor den imagebesatte og selvpromoverende direktør Lucy Mirando (Tilda Swinton) har store planer med dyret.

Uden en egentlig plan, men fast besluttet på én ting, begiver Mija sig ud på en redningsmission, og hendes allerede skræmmende rejse bliver hurtigt endnu mere kompliceret, når hendes veje krydser både kapitalister, demonstranter og forbrugere, der hver især kæmper for at kontrollere Okjas skæbne.

Men Mija er fast besluttet på, at få sin bedste ven med hjem.

Okja paa Netflix
Pigen Mija (An Seo Hyun) må rejse til den anden side af Jorden for at redde sin bedste ven, Okja. @Netflix

Okja på Netflix

Filmen er instrueret af Bong Joon Ho, der også stod bag film som Snowpiercer og  The Host.

Brad Pitt er producer på filmen, der har  stjerner som Tilda Swinton, Jake Gyllenhall, Paul Dano, Giancarlo Esposito, Steven Yeun, Lily Collins samt den nye stjerne An Seo Hyun på rollelisten.

Okja kan streames på Netflix fra den 28. juni 2017.

Se traileren til Okja

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.