Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Klokkeblomst og Legenden om Ønskedyret

Disney-filmen Klokkeblomst og Legenden om Ønskedyret fra 2014 kan nu ses på Netflix, hvor den dog ikke kommer op hvis du søger på ‘Klokkeblomst’.

Af en eller anden grund kalder Netflix filmen for: eblomst og Legenden om Ønskedyret. Det er dog den samme film vi taler om.

I denne eventyrlige film tager Klokkeblomst og Disney-feerne ud på en rejse fuld af gys og hårrejsende oplevelser.

Den sjove og talentfulde dyrefe Faunia er af den opfattelse, at man ikke kan bedømme en bog ud fra dens omslag – eller et dyr ud fra dets hugtænder – så hun indgår venskab med et stort og mystisk væsen kaldet Ønskedyret.

Da Klokkeblomst og hendes venner ikke føler sig helt sikre på, at denne skrækindjagende skabning nu også vil Drømmehavens indbyggere det godt, sender de elitespejderfeer ud for at indfange uhyret, før det ødelægger deres hjem. Faunia må stole på sit hjerte og have tillid, hvis hun vil gøre sig håb om at redde Ønskedyret sammen med sine medfeer.

Klokkeblomst og Legenden om Ønskedyret er den 7. Disney-film om Klokkeblomst, der er en af figurene i filmen om Peter Pan fra 1953.

Jyllands-Posten gav filmen 3 stjerner og skrev: “‘… følger alle genrens nuttede forskrifter, men det er ikke så skidt, når det gøres så fint, som tilfældet er her.”

Klokkeblomst og Legenden om Ønskedyret kom på Netflix den 26. maj 2016, hvor den naturligvis kan ses med dansk tale. Husk at du skal søge på ‘Ønskedyret’ i Netflix, hvis du vil se filmen.

Se traileren til Klokkeblomst og Legenden om Ønskedyret

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.