Kategorier
BREAKING FILM

Jackass 3.5 – The Unrated Movie

Den står igen på vilde og vanvittige stunts i filmen Jackass 3.5 – The Unrated Movie fra 2011, der nu kan ses på Netflix.

Jackass-gutterne er tilbage i en helt ny UCENSURERET film spækket med endnu mere vanvittige stunts, skøre påfund, og aldrig tidligere viste klip, som for eksempel Steve-O’s nære og meget personlige møde med en snappende skildpadde, Chris Pontius og hans utrolige spætte, og en helt elektrisk limbo, som alle gutterne deltager i.

Få også et indblik i den paranoide stemning, der hersker under optagelserne, og oplev det vellykkede nummer, de andre laver med Johnny Knoxville.

Jackass 3.5 – The Unrated Movie kom ikke op i de danske biografer, men blev sendt direkte på DVD. Det bør dog ikke skræmme dig væk. Hvis du elsker Jackass universetet, så vil du ikke blive skuffet over denne film.

Jackass 3.5 – The Unrated Movie kom på Netflix den 27. juli 2016, hvor du også kan se Jackass The Movie, Jackass 2 og Jackass 3.

Se traileren til Jackass 3.5 – The Unrated Movie

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.