Kategorier
BREAKING FILM

Hummingbird på Netflix

Den britiske actionfilm fra 2013, Hummingbird med Jason Statham i hovedrollen kan nu ses på Netflix.

Den tidligere jægersoldat Joey (Jason Statham) plages af følgerne fra kamphandlingerne i Afghanistan, hvor hans team blev skudt i sænk af artilleriild.

Nu lever han såret og skadet på gaden sammen med kæresten Isabelle, men det lykkes ham at skaffe sig arbejde p.g.a. sine kampfærdigheder fra tidligere. Dog smuldrer de lykkelige fremtidsudsigter, da kæresten bliver fundet dræbt. Optændt af had opsøger Joey sine bekendte i underverdenen for at hævne Isabelle.

Med denne film får den Oscar nominerede forfatter Steven Knights (Eastern Promises), sin hårdtslående og eksplosive instruktørdebut.

Det meste af filmen er optaget om natten i London på steder, hvor mange hjemløse lever og de har dermed helt ufrivilligt fået lille en rolle i filmen.

Hummingbird kom på Netflix den 15. april 2016.

Se traileren til Hummingbird

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.