Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER SERIER

Seriepremiere: Hibana – Spark på Netflix

Den første japansk-producerede Neftflix-serie HIBANA – Spark kan nu ses på streamingtjenesten.

Serien handler om den unge komiker Tokunaga (Kento Hayashi), der en dag under et job møder den rutinerede stand-up komiker, Kamiya (Kazuki Namioka).

Tokunaga er meget fascineret af Kamiya og spørger om han ikke må blive hans lærling. Kamiya accepterer på den betingelse, at Tokunaga vil skriver hans biografi.

De to bliver venner og Kamiya tager det unge spirende komiker-talent under sine vinger. Men hvad sker der når rollerne pludselig skifter og lærlingen bliver mere populær end sin læremester?

Serien er baseret på bogen HIBANA af komikeren Naoki Matayoshi. En bog, der er solgt i mere end 2,5 millioner eksemplarer og Naoki har vundet flere priser for bogen, der i blandt den prestigefyldte Akutagawa-pris.

HIBANA – Spark sæson 1 kom på Netflix den 10. juni 2016.  Det er på nuværende tidspunkt uvist om der kommer flere sæsoner af serien.

Se traileren til HIBANA – Spark (japansk)

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.