Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Seriepremiere: Greenleaf på Netflix

Den anmelderroste amerikanske drama-serie Greenleaf, der er skabt af  Oprah Winfrey’s produktionsselskab, kan nu ses på Netflix.

Serien handler om den skrubelløse familie Greenleaf, der styrer deres egen menighed i en megakirke i Memphis, men forretningen og privatlivet er fordærvet af grådighed, utroskab og andre synder.

Familiens overhoved er præsten James (Keith David) og hans kone Lady Mae (Lynn Whitfield), der sammen med døtrene Grace (Merle Dandridge) og Sophia (Desiree Ross) vikles ind i et net af løgne og skandaler.

Det er Oprah Winfrey’s produktionsselskab OWN, der står bag serien, som er skabt af Craig Wright. Oprah har i øvrigt selv fået en rolle i serien.

Greenleaf på Netflix

Det ligger allerede nu fast, at der også kommer en Greenleaf sæson 2. Du kan få et smugkig på, hvad der sker i sæson 2 på seriens hjemmeside HER.

Greenleaf sæson 1 kom på Netflix den 3. marts 2017.

Se traileren til Greenleaf

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.