Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Falling Skies sæson 5 på Netflix

Steven Spielbergs sci-fi serie Falling Skies sæson 5, der også er sidste sæson, kan nu ses på Netflix Danmark.

Serien foregår seks måneder efter en invasion af rumvæsner, som har efterladt det meste af verden ude af funktion.

Byer ligger i ruiner og infrastrukturen er smadret.

Vi følger Tom Mason (Noah Wyle), som tidligere var historieprofessor og far til tre, men nu er leder af modstandsbevægelsen i Boston, kendt som 2:e Mass. En gruppe, der vil gøre gå langt for at trænge de ondsindede aliens tilbage.

OBS – Spoileralert: Herunder afsløres dele af handlingen i sæson 4, så har du ikke set den endnu, bør du ikke læse videre. 

Alle levende væsener og mutanter går grassat på Jorden. Espheni-invasionstyrkernes kernekraft er ødelagt, og menneskeheden er nu klar til at kæmpe på deres præmisser.

Efter i årevis at være blevet tortureret, fængslet, muteret og have oplevet, at deres kære blev bortført, er Tom og 2nd Mass her i Falling Skies sæson 5 fyldt med raseri og parate til at udslette fjenden i en alt eller intet-kamp, der vil afgøre Jordens skæbne.

Falling Skies på Netflix

Det er fortsat Steven Spielberg, der producerer Falling Skies. Der er lavet ialt 5 sæsoner af serien og meget tyder på, at der ikke kommer flere afsnit af serien. Den amerikanske tv-station TNT meddelte nemlig i slutningen af 2015, at de droppede at lave flere afsnit.

Falling Skies sæson 5 som kom på Netflix den 1. marts 2017 – og er du endnu ikke begyndt på serien, så ligger de fire første sæsoner også på streamingtjenesten.

Se traileren til Falling Skies sæson 5

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.