Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Nye afsnit af Ever After High på Netflix

Et rigtigt eventyr slutter med ordene ”… og de levede lykkeligt til deres dages ende.” Men hvad nu hvis historien fortsætter, efter at bogen er lukket i?

I miniserien Ever After High tager de fat på ideen om, at alle de kendte eventyrfigurers børn nu er blevet teenagere og derfor er startet på High School, hvor de skal lære at følge i deres forældres fortryllede fodspor. I hvert fald indtil den dag pigen Raven, der er datter af den onde dronning fra Snehvide, sætter spørgsmålstegn ved og gør oprør imod sin egen forudbestemte skæbne.

Det er et oprør, der hurtigt spreder sig til hele skolen, og deler eleverne op i Ever After Royals, der er dem, som ønsker deres givne skæbne og så Ever After Rebels, der foretrækker at skrive deres egen slutning på eventyret.

seriens egen hjemmeside, kan du selv finde ud af om du er en Royal eller en Rebel.

Ever After High på Netflix

På Netflix ligger der nu fire sæsoner af den populære serie: Velkommen til Ever After High, Foråret Falmer, På Eventyr i Eventyrland og den nyeste Dragekampene, hvor en elevs usikkerhed for hende til at falde for Den Onde Dronnings trick. Samtidig indføres dragesport som ny sportsgren på Ever After High.

Ever After High kom på Netflix i Danmark i 2014 og seneste opdatering kom på den 27. januar 2016.  Serien er med dansk tale.

Se “Ever after High” på Netflix HER

Se traileren til Ever After High (engelsk tale)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.