Kategorier
BREAKING SERIER

Marvel’s Agent Carter sæson 2 på Netflix

Marvel’s Agent Carter sæson 2 kan nu streames på Netflix.

Seriens omdrejningspunkt er Agent Carter, som vi kender som kvinden Captain America flirter med i Captain America: The First Avenger, inden han styrter ned og først findes 70 år efter.

Marvel’s Agent Carter begynder efter flystyrtet – i 1946. Efter at Peggy Carter (Hayley Atwell) har mistet sit livs kærlighed, slutter hun sig til den hemmelige organisation af lovhåndhævere SSR (Strategic Scientific Reserve).  Vi er tilbage i en tid, hvor de mandlige agenter både ryger og drikker på arbejdet, og ikke behandler kvinder med værdighed. Peggy må da også kæmpe for at opnå respekt og anerkendelse, trods hendes åbenlyse kvaliteter som agent.

Her i sæson 2 flytter Peggy til Los Angeles for at hjælpe med opklaringen af en mystisk mord på West Coast SSR, der formentlig har tilknytning til Isodyne Energy.

Marvel’s Agent Carter på Netflix

Da serien også sendes på amerikansk tv kommer de nye afsnit først på Netflix, når de har være vist på amerikansk tv. Så hver torsdag kommer der et nyt afsnit på Netflix. Sæson 1 bestod af 8 afsnit, men meget tyder på at sæson 2 er skåret ned til kun fem afsnit.

Marvel’s Agent Carter sæson 2 kom på Netflix den 24. januar 2016.

Se traileren til Marvel’s Agent Carter sæson 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.