Kategorier
BREAKING FILM

End Game på Netflix

Den amerikanske thriller fra 2006, End Game kan nu ses på Netflix Danmark.

Specialagenten, Alex Thomas (Cuba Gooding Jr)  var ansvarlig for præsidentens sikkerhed. Da det lykkes en snigmorder at skyde præsidenten med en kugle, der først gennemborer Thomas’ s hånd, føler Thomas, at han har svigtet.

De officielle undersøgelser er ikke i stand til at afdække yderligere. Sporet ender blindt. Tynget af sorg og skam forlader Thomas Secret Service og isolerer sig fra resten af verden.

Men nyhedsreporteren, Kate Crawford (Angie Harmon) har mistanke om en konspiration, der involverer højtstående CIA folk. Men alle, med den fjerneste tilknytning til disse personer, er nu døde. Indbrud… Overfald… Selvmord… Brand… Biluheld… The Chase is On!  Derfor hun kontakter hun Thomas og sammen går de igang med at opklare mysteriet.

Filmen er instrueret af Andy Cheng.

End Game kom på Netflix den 1. oktober 2016.

Se traileren til End Game

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.