Kategorier
BREAKING FILM

Emulsion på Netflix

Den psykologiske thriller og film noir, Emulsion fra 2014 kan nu ses på Netflix.

Filmen handler om Ronny Maze (Sam Heughan), en mand der er blevet besat af at lede efter sin kone, Isabella (Claudia Bassols), som på mystisk vis forsvandt fra en parkeringsplads.

Der er nu gået seks og Ronny bor fortsat alene i en beskidt lejlighed, hvor han ser den samme nostalgiske smalfilm hver aften og husker tilbage på Isabella.

Hver morgen pakker Ronny sine tasker for at komme videre med sit liv, men han bremser op, når han kommer til en malerisk bro i udkanten af byen – det var her, han friede til Isabella.

Hver dag tager han til parkeringspladsen for at fortsætte sin søgen. En aften bliver en prostitueret overfaldet på parkeringspladsen og anbragt i bagagerummet på en bil. Ronny jager overfaldsmanden langt ind i en skov, hvor han finder bilen tom, bortset fra en rulle film. Mens Ronny ivrigt ser filmen, opdager han sandheden om sin kones forsvinden, og det ændrer hans liv for evigt.

Instruktør: Suki Singh.

Heaven of Horror gav filmen 3 stjerner og skrev: “Det er svært at anbefale Emulsion til det brede publikum, men er man til eksempelvis David Lynch, så bør man klart kunne nyde kvaliteterne i denne film. Er man mere til action, tempo og splat, så skal man holde sig langt væk.”

Emulsion kom på Netflix den 15. november 2016.

Se traileren til Emulsion

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.