Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Nicolas Winding Refn’s Drive på Netflix

Den danske instruktør, Nicolas Winding Refn’s store internationale gennembrud, filmen Drive fra 2011 kan nu ses på Netflix.

Den mystiske Driver (Ryan Gosling) er stuntmand i Hollywood om dagen og chauffør af flugtbiler under brutale røverier om natten.

Han er en enspænder, men han forelsker sig alligevel i naboen, den smukke Irene (Carey Mulligan). Hun er desværre ikke single og har problemer med sin forbryderiske mand Standard (Oscar Isaac), der netop er løsladt fra fængslet med en stor gæld.

For at hjælpe Irene beslutter han sig for at lave et sidste kup. Men den slags har det som bekendt med at gå galt og pludselig må han kæmpe for Irene og for sit eget liv.

Anmelderrost film

Stort set alle danske anmeldere gav filmen 5 stjerner. Også Jyllands-Posten, der skrev: “…en uovertruffen original film, der må slå benene væk under enhver, der har været kritisk indstillet over for Winding Refns, ofte selverklærede, genialitet som filmskaber.”

SE ALLE DE NYE FILM PÅ NETFLIX HER

Drive kom på Netflix den 1. juli 2016.

Se trailere til Drive

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.