Kategorier
BREAKING FILM

Dredd fra 2012 på Netflix

Tegneseriekarakteren Judge Dredd vækkes til live i actionbraget Dredd fra 2012, der nu kan ses på Netflix.

Fremtidens USA er en radioaktiv ødemark. På østkysten, fra Boston til Washington DC, ligger Mega City One, en enorm og voldelig metropol, hvor kriminelle hersker i de kaotiske gader. Den eneste form for ordensmagt ligger hos gadepolitiet, der kaldes for Judges, og de fungerer som både dommere, juryer og bødler.

Dredd (Karl Urban) og Cassandra Anderson (Olivia Thirlby) får til opgave at befri byen fra den seneste plage, en stor sending farlige stoffer, som gør brugerne i stand opleve virkeligheden i slow motion. Det lykkedes Dredd at fange et medlem af narkobandens inderkreds, men narkolederen Ma-Ma (Lena Headey) sætter alt ind i en krig mod dommerne for at beskytte hendes imperium.

Dredd og Anderson har nu intet andet valg end at kaste sig direkte ind i en ubarmhjertig kamp mod narkobanden for at overleve.

Dredd på Netflix

Filmen bygger på den gamle Sylvester Stallone film Judge Dredd fra 1995 og den fik fine anmeldelser. BT gav den 4 stjerner og skrev: “… som hjerneløs underholdning fungerer filmen bare skamløst godt. Tonen er selvironisk uden at tage brodden af spændingen.”

Dredd kom på Netflix den 1. november 2015.

Se traileren til Dredd

https://youtu.be/PifvRiHVSCY

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.