Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Chaos on the Bridge – Star Trek dokumentar

Den canadiske skuespiller legende, William Shatner giver med dokumentarfilmen Chaos on the Bridge fra 2014 et fascinerende indblik i, hvordan en af verdens mest populære sci-fi serier blev til.

Chaos on the Bridge handler om en af de få science fiction-serier, der har bestået testen og fortsat holder: Star Trek: The Next Generation. På trods af at det er 30 år siden den første episode blev vist på TV, er det for Star Trek-fans stadig favoritten, men det var lige før serien aldrig nogensinde var blevet lavet.

Det fremgår af Chaos on the Bridge, hvor William Shatner – der selv spillede Captain James T. Kirk. – fortæller historien om, hvordan en af de mest succesfulde science fiction var tæt på at ryge i vasken inden den overhovedet var kommet i produktion. William Shatner taler med bagmændene bag serien og tegner et fantastisk billede af det kaos, der herskede, da tv-stationen CBS i 1986 besluttede at Star Trek skulle genopstå på TV.

Chaos on the Bridge kom på Netflix den 12. november 2015.

Se traileren til  Chaos on the Bridge

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.