Kategorier
FOR BØRN

Disney-filmen ‘Vilde Rolf’ på Netflix

Den anmelderroste og Oscar-nominerede animationsfilm fra Disney Vilde Rolf er nu på Netflix.

Efter mere end 30 år som hovedfjenden i et arkadespillet ‘Fix-det Felix Jr’, er Rolf træt af rollen som skurk og drømmer om at være lige så elsket, som helten i spillet. Men ingen elsker skurken og derfor er Rolf upopulær.

Da der udkommer et nyt, lynhurtigt skydespil med den iskolde og barske Sergent Calhoun, ser Rolf det som sin fribillet til et nyt og lykkeligt liv som helt. Rolf sniger sig ind i spillet med en meget enkel plan – at vinde en medalje.

Ved et uheld kommer Rolf dog til at slippe en dødsensfarlig computerspilsuperskurk løs, der snart ikke alene truer spillet, men også alle andre spil i spillehallen. Nu er det op til Rolf at gøre sin fejl god igen og redde dem alle.

Vilde Rolf fik flotte ord med på vejen fra de danske anmeldere, da den kom i biografen herhjemme i 2013. Politiken gav filmen 5 stjerner og skrev: “Den gør for arkadespillene, hvad ‘Toy Story’ gjorde for legetøjet. ‘Vilde Rolf’ har det samme overskud og den samme kærlighed til barndommens legesyge.”

Filmen var også nomineret til en Oscar i kategorien: Årets animationsfilm.

Vilde Rolf kom på Netflix den 1. juli 2014 og kan ses med dansk tale eller på original sproget (med danske undertekster)

Se traileren til ‘Vilde Rolf’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.