Kategorier
BREAKING FILM

Den 7x Oscar-vindende ‘Gravity’ på Netflix

Glæd dig til at se storfilmen Gravity, som netop er kommet på Netflix. Både anmeldere og publikum overgav sig totalt, da filmen havde premiere i efteråret 2013.

I thrilleren Gravity er Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) er en dygtig medicinsk ingeniør på sin første rummission. Med i rumskibet er den rutinerede astronaut Matt Kowalsky (George Clooney), som har kommandoen over den sidste flyvning, inden han skal pensioneres. Men på den tilsyneladende ufarlige rumvandring rammer katastrofen, da skibet bliver ødelagt og de to befinder sig pludseligt helt alene.

Kontakten til Jorden bliver afbrudt, og snart går det op for dem, at de ikke er tøjret til andet end hinanden. For hver indånding svinder den smule ilt, der er tilbage – og frygt udvikler sig til panik. Nu må de vægtløse bevæge sig i retning af andre rumstationer med den snert af håb, deres sammenhold kan give.

De danske anmeldere gav filmen flotte anmeldelser og både Ekstra Bladet, BT, Berlingske Tidende og CinemaZone var ikke i tvivl: De gav Gravity topkarakter med 6 stjerner.

SE LISTEN OVER DE NYESTE FILM PÅ NETFLIX

Filmen vandt ikke færre end syv Oscars ved uddelingen i 2014.

Gravity kom på Netflix den 5. september 2014.

Se traileren til Gravity

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.