Kategorier
FILM & SERIER NYHEDER

Der kommer en 3. sæson af ‘Lilyhammer’

3. sæson af den norsk-amerikanske tv-serie ‘Lilyhammer’ bliver klar på Netflix sidst i 2014. Det bekræftede Ted Sarandos fra streamingtjenesten i dag.

I serien følger vi gangsteren Frank Tagliano (spillet af Steven van Zandt / Little Steve kendt fra E-street Band), der tager til Lillehammer i Norge, som en del at et vidnebeskyttelsesprogram fordi han har angivet sin tidligere chef, en mafiaboss fra New York til FBI. Planerne om, at komme ud af den kriminelle løbebane og starte på en frisk, lykkedes ikke helt og efter kort tid styrer Frank hele Lillehammers underverden.

‘Lilyhammer’ laves i samarbejde med NRK, men betegnes alligevel som en Netflix originals, da det kun er i Norge serien vises på TV. Alle andre steder kommer den på Netflix.

2. sæson blev vist i Norge i oktober 2013 og havde premiere på Netflix den 13. december 2013.

Optagelserne til 3. sæson af ‘Lilyhammer’ begyndte den 6. januar 2014 og sæsonen kommer ligesom de foregående sæsoner til at bestå af 8 episoder.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.